İPhone'daki Tüm Kişileri Kolayca Silme

Yani iPhone'unuzdaki tüm kişileri nasıl sileceğinizi bilmek istiyorsunuz; peki doğru yere geldiniz. Apple kesinlikle tüm kişilerinizi silmek için basit bir işlem yapmaz. Ancak tüm kişilerinizi silmenin birkaç yolu vardır. Ancak, iPhone'unuzdan birden fazla kişiyi silmeye çalışıyorsanız, bununla ilgili bir makalemiz var. Burada, tüm kişilerinizi iPhone'dan nasıl silebileceğinizi açıklayacağız. Tüm kişilerinizi silmek için, iCloud içeren bir çalışma ortamı kullanacağız. İPhone'unuzu vereceğiniz veya satacağınız için bu makaleye indiyseniz, bunun yerine iPhone'unuzu tamamen sıfırlamanız gerekir. Ancak tüm kişileri nasıl sileceğinizi bilmek istiyorsanız, okumaya devam edin.

İPhone'daki kişiler kolayca elden çıkarılabilir. Bilmeden önce, babanızın numarasını “Pizza Hut'tan Teslimatçı” ve “Debbie, PTA Annesi” nin yanında tutarsınız. Muhtemelen düzenli olarak bir düzine insanla temasa geçersin, ama iddiaya girerim yüzlerce kişiyle bağlantın vardır. Yeterli olduğuna karar verdiyseniz, tüm kişilerinizi silebilirsiniz. Tabii ki, bunu yaparsan, tüm bağlantıların gitmiş olacak. Bu yüzden eklemek istediğiniz herhangi bir sayıyı not edin. İPhone'daki tüm kişilerinizi silmek açık bir işlem değil, kolay bir işlemdir. İPhone'unuzdaki yalnızca birden fazla kişiyi silmek isterseniz, bu makale size nasıl yapılacağını gösterir. Burada, tüm kişilerinizi iPhone'dan nasıl silebileceğinizi açıklayacağız.

İPhone'daki Tüm Kişileri Silme

İPhone veya iPad'inizdeki tüm kişileri kolayca silmek için önce bu kişileri iCloud'a taşımamız gerekir. Bunu yapmak için:

  • İPhone'da Ayarlar uygulamasını açın.
  • İOS 11 veya üzeri bir iPhone'da, Hesaplar ve Şifreler'i seçin. Ardından iCloud'u seçin.
  • İOS 10 veya daha önceki bir iPhone'da, Mail'i seçin. Hesaplar'ı ve ardından iCloud'u seçin.

  • Rehber'i kapat.
  • Henüz Sil'i seçmeyin; iPhone'umda Sakla'yı seçin.

  • Rehber'i tekrar aç. Birleştir'e dokunun.
  • Artık tüm kişileriniz iCloud'da saklanıyor. Bir kez daha, Rehber'i devre dışı bırak.
  • İPhone'umdan Sil öğesine dokunun.

  • Şimdi hesaplarınıza geri dönün. Gmail’i, Yahoo’yu veya hesabınız olan başka bir posta sağlayıcısını seçebilirsiniz.
  • Her hesaptaki Rehber'i kapatın ve iPhone'umdan Sil'i seçin.

  • Şimdi kalan tek kişi Facebook'tan olanlar olmalı. Tüm bu kişileri silmek için, Ayarlar uygulamasını açın ve Facebook'u seçin.
  • Rehber'i kapatırsanız, Rehber'den kaldırılırlar.

Bu, iPhone'unuzdaki tüm kişileri silmek için bulduğum en kolay yol. Ancak, asıl amacınız iPhone'unuzdan satmaya veya dağıtmaya hazır hale gelmek için her şeyi silmekse, iPhone'unuzu sıfırlamak daha kolay olacaktır.